Voorverkoop Voordeel

Profiteer van extra voordeel en koop nu al uw camper die in oktober beschikbaar komt. Kelgin Campers zet weer gloednieuwe campers in de verhuur in, samen met enkele jong gebruikte campers van 1 of 2 jaar oud. Deze campers krijgen na het verhuurseizoen vaak direct een nieuwe eigenaar en zijn dan nog steeds in nieuwstaat. Door deze camper nu al te kopen ontvangt u een extra korting. Door uw (gehele of gedeeltelijke) vooruitbetaling besparen we op de financiering van onze huurcampers en dat voordeel geven we direct aan u door. Informeer naar de mogelijkheden.

Doe-een-Bod Dagen

Het is weer tijd voor de Kelgin Campers Doe-een-Bod dagen. Doordat er na jaren van tekort nu weer voldoende nieuwe campers geleverd worden, kunnen we nog enkele jong gebruikte campers direct uit voorraad leveren. Deze zijn al heel aantrekkelijk geprijsd. Maar omdat we ruimte nodig hebben voor de nieuwe (huur)campers valt er voor u nu iets te halen. Kom kijken, doe een bod en hopelijk komen we er dan samen uit.

Elnagh T-Loft: luxe halfintegraal

Elnagh T-Loft 530
Elnagh T-Loft 530
De Elnagh T-Loft is een extra luxe uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar). Deze luxe campers kopen we in de regel in met de sterke 140 pk. Fiat Ducato als basisvoertuig. Daarbij kiezen als optie onder andere de 9-traps automatische versnellingsbak met koppelomvormer.

Bestsellers zijn ook in de T-Loft serie de modellen met lengtebedden achterin. Dat zijn er maar liefst drie. De Elnagh T-Loft 530 is de meestverkochte en meet 7,45 meter lengte. Voor wie beneden de 7 meter wil blijven is er de T-Loft 529 met een lengte van 6,99 meter. Daarnaast is er de T-Loft 532 met de nieuwe face-to-face indeling van de zithoek, met zijbanken tegen de zijwanden en daardoor een ruimere doorloop door de zithoek. Ook dit model is 7,45 meter lang.

De Elnagh T-Loft 582 heeft ook de face-to-face zithoek en een queensbed achterin en de Elnagh T-Loft 450 is het model met een bed dwars achterin. Het voordeel van deze indeling is, dat het bed achterin minder ruimte inneemt, waardoor er meer ruimte is voor o.a. een ruime hangkast.

Bij de campers van het model Elnagh T-Loft 530 die we voor 2023 hebben besteld, is ook een hele speciale, met een 180 pk. Fiat Ducato en diverse Fiat opties zoals adaptieve cruise control.