Voorverkoop Voordeel

Profiteer van extra voordeel en koop nu al uw camper die in oktober beschikbaar komt. Kelgin Campers zet weer gloednieuwe campers in de verhuur in, samen met enkele jong gebruikte campers van 1 of 2 jaar oud. Deze campers krijgen na het verhuurseizoen vaak direct een nieuwe eigenaar en zijn dan nog steeds in nieuwstaat. Door deze camper nu al te kopen ontvangt u een extra korting. Door uw (gehele of gedeeltelijke) vooruitbetaling besparen we op de financiering van onze huurcampers en dat voordeel geven we direct aan u door. Informeer naar de mogelijkheden.

Doe-een-Bod Dagen

Het is weer tijd voor de Kelgin Campers Doe-een-Bod dagen. Doordat er na jaren van tekort nu weer voldoende nieuwe campers geleverd worden, kunnen we nog enkele jong gebruikte campers direct uit voorraad leveren. Deze zijn al heel aantrekkelijk geprijsd. Maar omdat we ruimte nodig hebben voor de nieuwe (huur)campers valt er voor u nu iets te halen. Kom kijken, doe een bod en hopelijk komen we er dan samen uit.

Elnagh E-Van: ruime keuze in buscampers

Elnagh E-Van 2 Premium
Elnagh E-Van 2 Premium
De Elnagh E-Van is de serie compacte buscampers van dit Italiaanse A-merk. Keuze uit 3 lengtes: 5,41, 5,99 en 6,36 meter, van korte Elnagh E-Van K2 tot de Elnagh E-Van Duo XL met een 2-persoons hefbed achterin de camper. Een aantal modellen is leverbaar met een hefdak en daardoor een tweede bed op het dak.

Elnagh biedt bij de E-Van buscampers keuze uit drie uitrustingsniveau's. De Elnagh E-Van is het scherpgeprijsde instapmodel met keuze uit 4 modellen. Wie meer extra's wil kan kiezen tussen de Elnagh E-Van Trend en de Elnagh E-Van Premium. Zowel bij de Trend als bij de Premium is er keuze uit maar liefst 5 verschillende modellen.

De Elnagh E-Van is gebaseerd op de Fiat Ducato. Naast de keuze uit de verschillende uitrustingsniveaus is er ook keuze uit meerdere stofferingen, zowel stof als luxe ecoleder.