Voorverkoop Voordeel

Profiteer van extra voordeel en koop nu al uw camper die in oktober beschikbaar komt. Kelgin Campers zet weer gloednieuwe campers in de verhuur in, samen met enkele jong gebruikte campers van 1 of 2 jaar oud. Deze campers krijgen na het verhuurseizoen vaak direct een nieuwe eigenaar en zijn dan nog steeds in nieuwstaat. Door deze camper nu al te kopen ontvangt u een extra korting. Door uw (gehele of gedeeltelijke) vooruitbetaling besparen we op de financiering van onze huurcampers en dat voordeel geven we direct aan u door. Informeer naar de mogelijkheden.

Doe-een-Bod Dagen

Het is weer tijd voor de Kelgin Campers Doe-een-Bod dagen. Doordat er na jaren van tekort nu weer voldoende nieuwe campers geleverd worden, kunnen we nog enkele jong gebruikte campers direct uit voorraad leveren. Deze zijn al heel aantrekkelijk geprijsd. Maar omdat we ruimte nodig hebben voor de nieuwe (huur)campers valt er voor u nu iets te halen. Kom kijken, doe een bod en hopelijk komen we er dan samen uit.

Elnagh Baron: compleet en scherpgeprijsd

Elnagh Baron 573
Elnagh Baron 573
Van de Elnagh Baron modellen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij kopen deze daarom in op een Fiat Ducato of Citroën Jumper met 140 pk. en een handgeschakelde versnellingsbak. Keuze uit diverse alkoofcampers en halfintegralen voor een comfortabele campervakantie.

In de Baron-serie biedt Elnagh nu 3 ruime gezinscampers met alkoof en  6 mooie halfintegralen aan voor een mooie prijs.

De alkoofcampers zijn er voor 5, 6 of zelfs 7 personen. In de meeste halfintegralen kunnen ook 5 personen reizen. Alleen de compacte Elnagh Baron 531 (slechts 5,99 meter kort) heeft geen 5, maar 4 goedgekeurde plaatsen.

In de halfintegralen vindt u de bekende indelingen met achterin een dwarsbed, queensbed of met 2 enkele bedden in de lengterichting. Boven de zithoek hebben deze campers een electrisch bedienbaar hefbed. Van de zithoek kan dan de laatste slaapplaats gemaakt worden.

De populaire indeling met lengtebedden en ruime garage is er in 2 lengtes: de Elnagh Baron 573 meet 7,45 meter en voor wie compacter wil is er de Elnagh Baron 565 van 6,99 meter.

Het design van de Baron modellen kenmerkt zich voor wat de buitenzijde betreft door heldere kleuren en mooie lijnen. In het stijlvolle interieur zorgt de warme houtkleur in combinatie met witte deuren voor een luxe uitstraling. Er is keuze uit 3 stofferingen waarbij wij de meeste campers inkopen met een luxe ecolederen stoffering.

De Elnagh Baron is de voordeligst geprijsde modellenreeks van Elnagh. Kijk in de showroom voor aantrekkelijke nieuwprijzen en kijk bij de gebruikte campers voor o.a. jonge campers in nieuwstaat.