Elnagh Baron met alkoof: ruimte tot wel 7 personen

De keuze is bij de scherpgeprijsde Baron serie in 2015 verder uitgebreid. Bij de alkoofcampers zijn er twee nieuwe modellen bijgekomen: de Elnagh Baron 53G biedt de zeldzame combinatie van een aloofbed boven de cabine en  lengtebedden achterin. De eveneens nieuwe Elnagh Baron 45 heeft een dwarsbed achterin. Bij alkoofcampers gaat het vooral om zoveel mogelijk zit- en slaapplaatsen. Maar het oog wil ook iets.

Lees meer...

Elnagh Baron halfintegraal: mooi, degelijk en betaalbaar

In de Baron-serie biedt Elnagh drie mooie halfintegralen aan voor een ongekend lage prijs. Nieuw is daarbij de Elnagh Baron 450 met een vast bed dwars achterin. Nieuw is ook de naar voren oplopende daklijn waardoor er bij de zithoek onder het hefbed ruim voldoende stahoogte is.

Lees meer...

Elnagh T-Loft: ruime comfortabele middenklasser

De Elnagh T-Loft is een schitterend uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar). Er zijn verschillende indelingen en lengtes, al vanaf 6,49 meter. Voor 2015 is de Elnagh T-Loft voorzien van een nieuw design, zowel binnen als buiten.

Lees meer...

iTech 3.0: houtvrije wanden en vloeren

Nadat eerder al de wanden houtvrij waren, is vanaf modeljaar 2015 ook de bodem van alle Elnagh campers ontwikkeld volgens een innovatieve houtvrije techniek. Het resultaat is een betere waterdichtheid en warmte-isolatie, grotere torsiestijfheid en stabiliteit, eenvoudiger onderhoud en minder gewicht.

Lees meer...

Elnagh King met alkoof: familiecampers in het topsegment

Met de Elnagh King modellen biedt Kelgin campers in het luxere segment aan voor een heel redelijke prijs. De drie modellen met alkoof bieden een bijzondere combinatie van grote ruimte en luxe design.

Lees meer...

Elnagh King halfintegraal: luxe en design van topniveau

De halfintegralen in Elnagh King serie blinken uit door hun bijzonder mooie Italiaanse design in combinatie met een zee van ruimte en veel luxe. De halfintegralen zijn alle voorzien van een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek.

Lees meer...

Elnagh Magnum: exclusieve integraal naar Italiaans model

Net als de Elnagh King is ook de exclusieve Elnagh Magnum een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. Sinds Elnagh deze luxe integraal voor het modeljaar 2011 nieuw presenteerde, is het één van de toppers bij Elnagh. Nieuw in 2015 is de Elnagh Magnum 29, een camper met lengtebedden achterin, maar toch nog net onder de zeven meter.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter