Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieën

Extra Services 15

Kelgin Campers biedt standaard alles wat u voor uw campervakantie nodig hebt. De campers zijn voorzien van een complete inventaris en inclusief een volle gasfles en voldoende toiletvloeistof.

Naast deze complete standaarduitrusting biedt Kelgin Campers huurders enkele extra services die een campervakantie nog comfortabeler maken. Zo kunt u de schoonmaak van het interieur aan ons overlaten, beddegoed huren en/of fietsen huren en uw eigen risico verlagen.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze extra services kunt u dat aangeven op het online reserveringsformulier.

Informatie Coronapandemie 2

Het corona-virus dat de wereld overgaat, heeft een ongekende impact op de maatschappij en op ons dagelijks leven. Het zwaarst treft het hen die zelf ernstig ziek worden of van wie geliefden overlijden. Daarbij vergeleken zijn de praktische gevolgen voor de camperverhuur onbelangrijk. Dat neemt niet weg dat camperhuurders ons wel bellen met vragen en bij annulering vragen hoe Kelgin Campers daarmee omgaat. Daarom publiceren we hier informatie over de manier waarop Kelgin Campers in deze spannende tijden met bestaande en nieuwe huurders om wil gaan.
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter

Elnagh Baron 573. https://t.co/H0Pd9elH4p
Nieuwe camper in juli? Het kan nog bij Kelgin Campers. Levertijden van nieuwe campers lopen op tot een jaar. Maar w… https://t.co/f9kVcPlDTe
Op D.V. donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 april Camper Lenteshow op de nieuwe vestiging van Kelgin Campers in Sc… https://t.co/TZvVxaaovK