Camperhuur Lastminutes

zon 100

Reserveer nu lastminute de Elnagh T-Loft 530, luxe halfintegraal met lengtebedden, automatische versnelling en sterke 160 pk. motor. Aanbieding geldig tot 16 april:

  • 1 week nu van € 779 voor € 729
  • 2 weken nu van € 1.558 voor € 1.379
  • 3 weken nu van € 2.337 voor € 1.999

Lente Korting 2021

Kelgin Camperverhuur LentekortingZoek in het voorjaar van 2021 de lentezon op en profiteer van korting die tot honderden euro's kan oplopen.

De Lentekortingsactie geldt voor alle huurweken tot 23 april 2021. Uw voordeel:

  • over de 2e huurweek: € 100
  • over de 3e huurweek: € 130
  • over elke extra huurweek: € 160

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
  • voor het komende huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
  • voor de nieuwe werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een campermonteur
  • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
  • voor allerlei werkzaamheden zoeken we scholieren of studenten als vrijdag- en/of zaterdaghulp.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.
Elnagh campers in Scherpenzeel
Kelgin Campers opent in het voorjaar van 2021 een nieuwe vestiging in Scherpenzeel (Gelderland). Net als in Goes kunt u daar terecht voor het kopen of huren van een luxe Elnagh camper. Daarnaast starten we in Scherpenzeel met een gespecialiseerde werkplaats. Dat is in de eerste plaats een verdere professionalisering van de service die we graag aan de kopers van een Elnagh willen bieden. Maar in de werkplaats zijn ook andere merken campers welkom voor periodiek onderhoud en voor montage van alle mogelijke opties en accessoires. Naast verkoop en service start er in Scherpenzeel ook verhuur van nieuwe Elnagh campers.

Kelgin Campers is in 2008 in Goes (Zeeland) gestart met de verhuur en verkoop van Italiaanse design campers. In de loop van de jaren is de verhuur gestaag gegroeid. Sinds de keuze voor een volledig dealerschap van het Italiaanse A-merk Elnagh is ook de verkoop van nieuwe en jong gebruikte campers toegenomen. Steeds meer vinden camperaars uit het hele land de weg naar Goes. Hoewel er in Nederland eigenlijk niet echt afstanden zijn, vinden mensen uit het midden en noorden van ons land de reis naar Goes soms toch wel ver. Daarom komt Kelgin Campers nu naar u toe.

Er is inmiddels een pand gevonden en zodra de openingsdatum bekend is, leest u dat op deze website. Tegelijk met de nieuwe werkplaats en showroom start er op hetzelfde adres ook een nieuwe camperverhuurder. Van Ginkel Camperverhuur (jawel: familie) gaat van start met 2 gloednieuwe Elnagh campers in de populaire indeling met enkele bedden achterin, een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek, een grote garage en 5 goedgekeurde zitplaatsen. Deze huurcampers kunt u al reserveren. Kijk op deze website onder verhuur naar de pagina met beschikbaarheid en prijzen en neem voor info of reservering contact met ons op.

Elnagh Baron
Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter