Kelgin Campers nu Elnagh-dealer

Elnagh Campers 2015
Kelgin Campers meldt met dankbaarheid dat het dealerschap van Elnagh een feit is. Nadat in de afgelopen jaren vooral de verhuuractiviteiten zijn uitgebouwd, richt Kelgin zich met het Italiaanse merk Elnagh nu ook op de verkoop van nieuwe kwaliteitscampers.

De keuze voor het merk Elnagh is ingegeven door de goede ervaringen in de afgelopen jaren. Vanaf de start van de activiteiten in 2008 heeft Kelgin kampeerauto's verhuurd en verkocht die werden gebouwd bij Elnagh. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige techniek met het unieke Italiaanse design maakt de campers van Elnagh bijzonder. Dat daar ook nog een aantrekkelijk prijskaartje aan hangt, is mooi meegenomen.

In Nederland zijn al enkele honderden eigenaren van Elnagh campers van allerlei leeftijden. Van hen horen we veel tevreden geluiden. Ook dat is een reden om nu helemaal in te zetten op de verkoop van Elnagh Campers in ons land met de bijbehorende goede service en snelle levering van Elnagh onderdelen.

De belangrijkste verandering is, dat u binnenkort bij Kelgin in Goes de nieuwe modellen van Elnagh kunt komen bewonderen. In de loop van het jaar komen showmodellen van de verschillende series van Elnagh binnen. Via de nieuwsbrief, website en Twitter kunt u daarvan op de hoogte blijven.

Elnagh biedt in vier modellenreeksen een breed scala aan kampeerauto's. Dat begint met de scherpgeprijsde Baron modellen, gevolgd door de royale T-Loft halfintegralen en aan de top de luxe King campers en de exclusieve Magnum integraal campers.

Met het merk Elnagh biedt Kelgin Campers een unieke combinatie van enerzijds kwaliteit en Italiaans design en anderzijds een heel aantrekkelijke prijs. Dat wordt versterkt doordat Kelgin de eigen bedrijfskosten laag houdt en op die manier met kleine marges kan werken.

Naast deze uitbreiding van het aanbod met een aantal fabrieksnieuwe campers blijft Kelgin ook jonge gebruikte campers aanbieden. Die zijn in eigen beheer verhuurd geweest en in uitstekende staat van onderhoud. Kelgin streeft ernaar deze in nieuwstaat af te leveren. Door de verhuur is Kelgin in staat jonge gebruikte campers voor een heel scherpe prijs aan te bieden. De verhuurvloot zal over enige tijd geheel uit Elnagh campers bestaan.

Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Twitter of Facebook. U bent ook van harte welkom op ons verkoopkantoor in Goes. Maak dan vooraf even een afspraak. Kelgin Campers werkt namelijk met variabele openingstijden, zowel overdag als 's avonds.