Minder camper-kilometers door huren in Goes


Woont u in het noorden van het land en wilt u met uw gehuurde camper naar het zuiden? Bespaar dan op camper-kilometers en boek uw huurcamper bij Kelgin Campers in Goes.

Op de dag van vertrek rijdt u dan met uw eigen auto naar Goes. Daar laadt u op uw gemak uw spullen over in de camper en parkeert uw auto naast ons kantoor. Daar staat uw auto dan op een afgesloten terrein (wel voor eigen risico).

Dat scheelt u met de camper al snel 500 kilometers binnen Nederland. Die kilometers kunt u beter benutten voor het reizen naar en door uw bestemming elders in Europa.

Vanaf Goes bent u al met 130 kilometer bij de Franse grens.

Goes-FranseGrens

Aanmelding Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Uw aanmelding voor de nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief.

U ontvangt een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.

Klik in deze e-mail op de bevestigingslink om uw aanmelding te bevestigen.

Uw afmelding voor de nieuwsbrief

Uw afmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief is aangekomen.

U ontvangt een e-mail om u als gebruiker te identificeren.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Black Friday aanbieding. Luxe campingstoelen nu van € 99,95 voor slechts € 69,95 of € 59,95. https://t.co/Rxm7GBcwnd https://t.co/9u7yF9FeG4
De uitsmijter van 2018. Het mooie weer houdt aan. Alle reden om er nu nog met de camper op uit trekken. Boek nu met… https://t.co/sp4IhjzkTh
Boek nu snel een lastminute camper. Hele week van 10 tot 17 augustus nu vanaf slechts € 899. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/5tsMnvPiiB