Minder camper-kilometers door huren in Goes


Woont u in het noorden van het land en wilt u met uw gehuurde camper naar het zuiden? Bespaar dan op camper-kilometers en boek uw huurcamper bij Kelgin Campers in Goes.

Op de dag van vertrek rijdt u dan met uw eigen auto naar Goes. Daar laadt u op uw gemak uw spullen over in de camper en parkeert uw auto naast ons kantoor. Daar staat uw auto dan op een afgesloten terrein (wel voor eigen risico).

Dat scheelt u met de camper al snel 500 kilometers binnen Nederland. Die kilometers kunt u beter benutten voor het reizen naar en door uw bestemming elders in Europa.

Vanaf Goes bent u al met 130 kilometer bij de Franse grens.

Goes-FranseGrens

Aanmelding Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Uw aanmelding voor de nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief.

U ontvangt een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.

Klik in deze e-mail op de bevestigingslink om uw aanmelding te bevestigen.

Uw afmelding voor de nieuwsbrief

Uw afmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief is aangekomen.

U ontvangt een e-mail om u als gebruiker te identificeren.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

De uitsmijter van 2018. Het mooie weer houdt aan. Alle reden om er nu nog met de camper op uit trekken. Boek nu met… https://t.co/sp4IhjzkTh
Boek nu snel een lastminute camper. Hele week van 10 tot 17 augustus nu vanaf slechts € 899. https://t.co/6nz8Z2lSW8 https://t.co/5tsMnvPiiB
De allerlaatste last minute campers met vertrek op 3 augustus nu met hoge kortingen voor 2, 3, 4 of meer weken. https://t.co/eiRxbxZbhQ