Minder camper-kilometers door huren in Goes


Woont u in het noorden van het land en wilt u met uw gehuurde camper naar het zuiden? Bespaar dan op camper-kilometers en boek uw huurcamper bij Kelgin Campers in Goes.

Op de dag van vertrek rijdt u dan met uw eigen auto naar Goes. Daar laadt u op uw gemak uw spullen over in de camper en parkeert uw auto naast ons kantoor. Daar staat uw auto dan op een afgesloten terrein (wel voor eigen risico).

Dat scheelt u met de camper al snel 500 kilometers binnen Nederland. Die kilometers kunt u beter benutten voor het reizen naar en door uw bestemming elders in Europa.

Vanaf Goes bent u al met 130 kilometer bij de Franse grens.

Goes-FranseGrens

Aanmelding Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Uw aanmelding voor de nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief.

U ontvangt een e-mail om uw aanmelding te bevestigen.

Klik in deze e-mail op de bevestigingslink om uw aanmelding te bevestigen.

Uw afmelding voor de nieuwsbrief

Uw afmelding voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief is aangekomen.

U ontvangt een e-mail om u als gebruiker te identificeren.
Joomla SEF URLs by Artio

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de Kelgin Campers Nieuwsbrief. Dan blijft u op de hoogte van acties, lastminutes, aanbiedingen en ander nieuws.

Kelgin op Twitter

Ga nu voordelig weg in de meivakantie en met de Pinksterdagen. Camperhuur Lastminutes vanaf € 619 per week.… https://t.co/OWWP1k3w3t
Dat waren 3 mooie dagen lenteshow. Vooral vandaag gezellig druk. En wat vindt (bijna) iedereen die Elnagh campers mooi. :-)
Kelgin Camperverhuur - Lente Lastminutes - € 250 korting - 3 weken nu vanaf € 1.995 - https://t.co/7TEwEJUTES https://t.co/0tuN7hvWh4